Utódomra ütök

Utódomra ütökUtódomra ütökutodomra-utok.lap.hu/9-99hu16987194322010-09-20 11:59:172023-10-31 03:30:32Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010

Meghatározás

Tíz évvel, két kis Beckurral és számtalan akadállyal később Greg végre megbékél szigorú apósával, Jackkel. Ám amikor a pénzszűkében lévő apuka másodállást vállal egy gyógyszercégnél, Jack ismét teljes gőzzel gyanakodni kezd kedvenc ápolójára. Amikor Greg és Pam egész klánja – Pam expasijával, Kevinnel kiegészülve – felvonul az ikrek születésnapi buliján, Gregnek bizonyítani kell a szkeptikus após előtt, hogy ő a férfi a háznál. Ám a sok félreértés, kémkedés és titkos hadművelet közepette vajon sikerül Gregnek kiállnia Jack utolsó próbáját, és ő lehet a család következő pátriárkája… vagy a bizalom köre megtörik örökre? Az akaratok viadala Jack Byrnes és Greg Beckur között a tetőfokára hág a nagysikerű vígjátéksorozat harmadik részében, melyben Laura Dern, Jessica Alba és Harvey Keitel csatlakozik a parádés szereposztáshoz.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Utódomra ütök
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés